Knikarmscherm Erhardt C

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
C
Materiaal:
Polyester

Productomschrijving Knikarmscherm Erhardt C

Knikarmschermen zijn ideaal wanneer u zonnestralen en hitte uit uw woning wilt weren! Het Erhardt C knikarmscherm heeft een cassette waarin het complete mechaniek en de doekrol in opgerolde toestand niet zichtbaar zijn. Op die manier blijfven maximale bescherming tegen weersomstandigheden en een discrete vormgeving gewaarborgd. De verschillende bevestigingsmogelijkheden van het scherm maken de montage eenvoudig. Om een strakke doekspanning te garanderen zijn de armen naar binnen toe gemonteerd. De geïntegreerde afdichtlip verzekerd een zachte sluiting van de cassette. Het scherm kan zowel op de muur als aan het plafond gemonteerd worden. 

Het doek is vervaardigd uit 100% polyester en is verlijmd voor een blijvende strakke en egale uitstraling. Met de optionele elegante afsluitprofielen in een chromen uitvoering plaatst u een uitzonderlijk mooi accent. Onze luxe stoffen met passende grijstinten maken uw zonwering van een tijdloze schoonheid. De uitrol wordt mogelijk gemaakt door de hoogwaardige kettingarmen. De laaghangende zon is voor het Erhardt C knikarmscherm geen enkel probleem: de hellingshoek kan worden ingesteld binnen een bereik van 0 tot 45 graden. De standaardbediening van Erhardt C is elektrisch middels een schakelaar, afstandsbediening of via een app. Duurzame materialen en hoogwaardige verwerking vormen de basis voor geavanceerde functionaliteit. U heeft keuze uit 4 standaard kleuren, namelijk:

 • RAL 9016 verkeerswit
 • RAL 9001 crèmewit
 • RAL 9007 aluminium grijs structuurlak
 • DB703 antraciet
 • Daarnaast is elke ralkleur mogelijk

Knikarmscherm Erhardt C accessoires

Bij Kroezon heeft u keuze uit Erhardt C knikarmscherm Accessoires om uw zonweringbeleving nóg aangenamer te maken. Zo kunt u kiezen voor de volgende opties:

 • Motor (optioneel met draadloze afstandsbediening)
 • Wind- en zonautomaat (sensor dat meet of het zonnescherm uit- of ingerold moet worden)
 • Infrarood-terrasverwarming (inclusief draadloze dimmer)
 • Lichtlijst met optie tot dimmen
 • Zonweringsdoek verlijmd geconfectioneerd (geen zichtbare naden op het doek)
 • Zijpanelen in chromen uitvoering mogelijk

Onder een knikarmscherm geniet u van de zon, maar dan in de schaduw. Zo kunt u overdag zonder te verbranden uw favoriete activiteiten, zoals een krant of boek ongestoord voortzetten onder het knikarmscherm. Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder! Wilt u graag inspiratie opdoen? Dan nodigen wij u uit om eens langs te komen bij één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Ons deskundige personeel staat u graag te woord!


Brochure Erhardt C


Specificaties Knikarmscherm Erhardt C

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
C
Breedte:
maximaal 6,5 meter
Materiaal:
Polyester
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
5 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie
Uitval:
maximaal 3.5 meter

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.