Knikarmscherm Erhardt SD

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
SD
Materiaal:
Polyester

Productomschrijving Knikarmscherm Erhardt SD

Wilt u in de zomer volop genieten van uw terras, zonder last van de felle zon? Voorzie uw woning van het Erhardt SD knikarmscherm en profiteer van een heerlijk schaduwrijk terras én een koele binnentemperatuur in huis. 

Het Erhardt SD knikarmscherm heeft een cassette van slechts 15 centimeter hoog waarin het mechaniek en de doekrol in opgerolde toestand volledig zijn weggewerkt. Dit geeft een maximale bescherming tegen weersomstandigheden en waarborgt een discrete vormgeving. Ondanks de geringe hoogte van de cassette kent de Erhardt SD een bijzonder goede stabiliteit en torsiestijfheid. Daarnaast is het scherm robuust en is daarmee geschikt voor grotere oppervlakken. Een standaard geïntegreerde goot voert regenwater gecontroleerd af en beschermt zo het doek en het mechaniek tegen vuil en vocht. 

Het scherm kan zowel aan het plafond als aan de muur gemonteerd worden. De verschillende bevestigingsmogelijkheden van het scherm maken de montage eenvoudig. Om een strakke doekspanning te garanderen zijn de armen naar binnen toe gemonteerd. Het doek van knikarmscherm Erhardt SD is vervaardigd uit 100% polyester en is verlijmd voor een blijvende strakke en egale uitstraling. De uitrol wordt mogelijk gemaakt door de hoogwaardige kettingarmen. De hellingshoek van Erhardt SD is in te stellen tussen de 5 en 35 graden. Zo kunt u het scherm altijd precies aanpassen om optimaal te kunnen genieten van de beschutting. 

De standaardbediening van het Erhardt SD knikarmscherm is manueel of elektrisch middels een draaistang, schakelaar, afstandsbediening of via een app. Het scherm is ook leverbaar als dubbel zonnescherm. Om het schaduwvlak aanzienlijk te verbeteren kunt u het dubbele zonnescherm tot 1,70 meter verticaal omlaag bewegen. U kunt kiezen uit de volgende kleuren:

 • RAL 9016 verkeerswit
 • RAL 9001 crèmewit
 • RAL 9007 aluminium grijs structuurlak
 • DB703 antraciet
 • Daarnaast is elke andere RAL kleur mogelijk

Knikarmscherm Erhardt SD accessoires

Bij Kroezon heeft u keuze uit Erhardt SD knikarmscherm accessoires om uw zonweringbeleving nóg comfortabeler te maken. Zo kunt u kiezen voor de volgende opties: 

 • Motor (optioneel met draadloze afstandsbediening)
 • Wind- en zonautomaat (sensor dat meet of het zonnescherm uit- of ingerold moet worden)
 • Infrarood-terrasverwarming (inclusief draadloze dimmer)
 • Als dubbele zonwering met draadloos bediende motor leverbaar
 • Optioneel met volant
 • Lichtlijst met optie tot dimmen
 • Zonweringsdoek verlijmd geconfectioneerd (geen zichtbare naden op het doek)
 • Kapschotten in chromen uitvoering mogelijk

Bij Kroezon heeft u 5 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar garantie op de montage. 

Met het Erhardt SD knikarmscherm creëert u elk moment van de dag voldoende schaduw op uw terras. Zo kunt u in de ideale omstandigheden lekker genieten van de warme zomerdagen. Wilt u weten welke opties het beste passen bij uw woning en situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder! Inspiratie opdoen? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms in Assen of Hoogeveen. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. 


Brochure Erhardt SD


Specificaties Knikarmscherm Erhardt SD

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
SD
Breedte:
maximaal 14 meter
Materiaal:
Polyester
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Uitval:
maximaal 4 meter

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.