Verano knikarmschermen

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Verano knikarmscherm

Heeft u een lekker terras waar u ’s zomers het liefst alle dagen vertoeft? Dan is het Verano knikarmscherm de ideale uitbreiding! We zijn allemaal dol op de zon. Maar er volop inzitten, houden niet veel mensen vol. Een knikarmscherm is dan een uitstekende keuze om schaduw te creëren op uw terras. U geniet dan van een zomerbriesje, de geur van gemaaid gras en wellicht met de benen in de zon. Verano heeft een hele uitgebreide collectie knikarmschermen verdeeld in 3 typen:

  • Standaard. Een eenvoudig zonnescherm waarvan de stof in opgerolde toestand aan de boven- en onderzijde te zien is.
  • Semi-cassette. De stof is in opgerolde toestand alleen aan de onderkant te zien.
  • Cassette. Het stof is volledig beschermd in opgerolde toestand.

Daarnaast heb je keuze uit maar liefst tien verschillende modellen en gestreepte of uni doeken in alle Ral-kleuren. Bij Kroezon kun je daardoor zelf je zonwering samenstellen die volledig past bij de uitstraling van uw huis. 

 

Het Verano knikarmscherm zorgt bovendien niet alleen schaduw op uw terras, ook het klimaat in de woonkamer wordt bij een geopende knikarmscherm gereguleerd. Zo slaat u met Verano twee vliegen in één klap

Verano knikarmscherm op maat

Omdat wij van mening zijn dat maatwerk de mooiste resultaten oplevert, maken wij uw Verano knikarmscherm op maat. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzaam product dat u optimale comfort biedt. Bovendien zorgt een perfecte afwerking voor een luxe uitstraling van uw woning en terras. Kroezon komt bij u thuis de maten opnemen en vervolgens bij u installeren op een moment dat het u het beste uitkomt. Wij vertrekken pas als uw nieuwe Verano knikarmscherm op maat volledig naar wens is. Alle Verano producten zijn CE gecertificeerd wat betekent dat deze voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid. Daarnaast krijgt u vijf jaar fabrieksgarantie en tien jaar garantie op de montage. Wilt u juist een tuinkamer laten aanleggen waar u het hele jaar kunt ontspannen? Bekijk dan de Verano overkappingen!