Hulp nodig met het zoeken van de juiste zonwering?

  Wilt u felle zonnestralen weren uit uw woning, zonder dat uw zicht naar buiten wordt ontnomen? Of uw huis minder snel warm wordt? Kies dan voor zonwering van Kroezon! Bij Kroezon vindt u binnen- en buitenzonwering van hoogwaardige merken als Erhardt Markisen, Unilux, Verano, Jasno en Roma

  Kroezon zonwering in Drenthe & omstreken

  Bent u benieuwd naar onze zonweringen? Of welke zonwering nou bij u past? Lees dan snel verder! En bekijk onze handige tips en overzichten van onze zonwering soorten.

  ✔ Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen

  ✔ Duurzame producten voorzien van CE/Tüv certificaat

   ✔ Deskundige en zorgvuldige montage door onze monteurs

  Welke zonwering zijn er mogelijk?

  Bent u op zoek naar zonwering voor uw huis in Drenthe & omstreken? Bij Kroezon vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten zonwering, waardoor het soms lastig wordt om een keuze te maken. Om het voor u makkelijker te maken hebben we alvast onze zonweringen opgedeelt in buiten- en binnenzonwering. 

  Welke zonwering kiezen?

  Voordat u een zonwering wilt kiezen is het natuurlijk wel handig om te weten wat voor soort u nodig heeft. De keuze heeft natuurlijk te maken met de oppervlakte van uw tuin, budget en de stijl van uw huis. Gelukkig hebben we bij Kroezon voor ieder wat wils!

  Wat u voor uzelf makkelijk kan afvragen is “Wil ik schaduw buiten of verkoeling binnen?”. Op deze manier kunt u bekijken of u buitenzonwering of binnenzonwering wilt. Binnenzonwering zorgt voornamelijk voor verkoeling in huis en de buitenzonwering voor schaduw op hete zomerdagen. 

  Wat zijn de voordelen van een zonwering?

  Er zijn ontzettend veel voordelen aan het plaatsen van een zonwering. We hebben een deel van de voordelen op een rijtje gezet:

  • Creëert schaduw
  • Zorgt voor verkoeling en een aangename temperatuur in huis
  • Sfeervolle toevoeging aan het huis
  • Verhoogd de privacy
  • Zorgt voor extra inbraakpreventie
  • Isolering

  Samenvatting voordelen

  Binnenzonwering en buitenzonwering

  Samenvatting voordelen binnenzonwering

  Samenvatting voordelen buitenzonwering

  Buitenzonwering

  Er zijn veel verschillende soorten buitenzonwering die uw tuin beschermen tegen de zon. De functionaliteit, kleur en motief is erg belangrijk voor het kiezen van uw zonwering. Maar welke buitenzonwering past nou perfect bij uw persoonlijke smaak en de uitstraling van uw huis? Wij hebben een lijst opgesteld met het assortiment van Kroezon, zodat u gemakkelijk alles kunt doorlezen en een keuze kunt maken!

  Knikarmschermen

  Buitenzonwering

  Een populaire buitenzonwering zijn de knikarmschermen. Door het grote doek en de stevige armen, is het de ideale zonwering om buiten te gebruiken. Als het zonlicht te heet of te fel wordt, kunt de knikarmscherm gemakkelijk met één druk op de knop elektrisch laten uitklappen, zodat u een perfecte combinatie van zon en schaduw kunt creëren! Het grootste voordeel van een knikarmscherm is dat u een vrije doorgang heeft onder het scherm. 

  Erhardt 

  Verano

  Tuinkamers

  Wilt u genieten van uw tuin, maar zit de Nederlandse weersomstandigheden u tegen? Dan is een tuinkamer de ideale oplossing! De tuinkamers van Kroezon zijn te verkrijgen in glazen overkappingen en zijn niet alleen een toevoeging voor uw tuin, maar ook een aanvulling voor uw kamer. Een stijlvolle tuinkamer of serre heeft een absolute meerwaarde voor uw woning. Een groot voordeel van een tuinkamer is u geniet van een huiskamer gevoel, maar met genot van het buitenleven. 

  Erhardt 

  Verano

  Buitenjaloezieën

  Door middel van de buitenjaloezieën van Kroezon creëert u een koel binnenklimaat waarmee u gemakkelijk het licht bedient, waardoor u nog steeds volop van het natuurlijk licht kan genieten. Bovendien zijn de buitenjaloezieën een geweldige manier om de gewenste sfeer in huis te creëren!

  Roma

  Uitvalschermen

  De handige uitvalschermen van Kroezon zijn ideaal voor u als binnen genieter of als u uw woning koel wil houden. Zodra het felle licht en de warmte van de zon op raam komt, kunt u de uitvalschermen gemakkelijk elektrisch te bedienen. Hierdoor kunt u gemakkelijk bepalen hoeveel licht en warmte uw huis bereiken. 

  Verano

  Pergola's

  Pergola’s zijn de ideale manier om op een minimalistische manier uw tuin te voorzien van schaduw. Door het doek bent u voorzien van een windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende zonnedoek. Je pergola’s worden op maat gemaakt en zijn met een druk op de knop te bedienen. 

  Erhardt 

  Verano

  Rolluiken

  Fel zonlicht dat naar binnen schijnt is verleden tijd met de elektrische rolluiken van Kroezon. In de winter behoudt u de warmte doordat de rolluiken extra isoleren en in de zomer houdt u de kamers heerlijk koel. U bestuurt de elektrische rolluiken eenvoudig met afstandsbediening, schakelaar of applicatie. 

  Roma

  Screens

  De  buitenzonwering screens zijn ideaal voor het beïnvloeden van licht en temperatuur in uw woning of kantoor. Door de reflecterende doeken wordt namelijk zowel het zonlicht als de warmte weerkaatst, waardoor u dus de perfecte verkoeling voor uw huis of werkplek zorgt.

  Verano

  Roma

  Markiezen

  Bent u op zoek naar een buitenzonwering wat daarnaast ook nog eens een mooie sfeer geeft aan uw geven? Dan zijn markiezen het product voor u! Ze houden de felste zonnestralen tegen voor ze uw venster bereiken, zodat uw zicht naar buiten niet wordt beperkt. Daarnaast is het bij Kroezon mogelijk om markiezen elektrisch te maken, zodat u ze makkelijk kan bedienen. 

  Binnenzonwering

  U voelt zich pas echt thuis in een woning de compleet naar eigen smaak is ingericht. Uw binnenzonwering speelt hierin een grote rol! Hoe u uw licht in huis valt bepaald de sfeer in huis. Hierdoor is het belangrijk dat uw de juiste binnenzonwering kiest die perfect bij uw huis en uw smaak past!

  Plissé rolgordijnen

  Shutters

  Speel met zonlicht door middel van onze stijlvolle shutters! Een shutter is een soort binnenluik met dezelfde eigenschappen als een buitenluik. Met behulp van de luiken behoudt u de nodige privacy en kunt u zelf de lichtinval en dus de sfeer in huis bepalen, terwijl het prachtige zonlicht de ruimte binnen schijnt. Daarnaast zijn de shutters gemakkelijk te reinigen en handig te bedienen.

  Jaloezieën

  Met deze binnenzonwering creëert u gemakkelijk een prachtig lichtinval. De jaloezieën zijn vaak in allerlei kleuren en materialen te verkrijgen waardoor ze perfect bij uw woonstijl passen. Zo kun je kiezen voor houten, aluminium, stof en lederen jaloezieën. Daarnaast kunt u de lichtintensiteit bepalen door middel van een bedieningskoord of een tuimelstang. Op deze manier krijg je een heerlijk beschutte en verkoelende kamer.

  Rolgordijnen

  Voor het volledig verduisteren van uw kamer kunt u kiezen voor rolgordijnen. Door de verduisterende doeken zal u geen last meer hebben van lichtstralen tijdens het slapen. Er bestaan vele soorten rolgordijnen in allerlei kleuren, zodat u het juiste product vind voor uw kamer. Daarnaast zorgen de rolgordijnen voor uw privacy.

  Velux