Erhardt Arc

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
Qube
Materiaal:
Aluminium
Afmetingen:
Breedte tot 5,5 meter | overkapping tot 10 meter

Productomschrijving Erhardt Arc

Creëer een serene zithoek in uw tuin met de Erhardt Arc pergola. Deze vrijstaande overkapping is voorzien van een oprolbaar doek. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u in de zon gaat zitten of juist wilt genieten van de koele schaduw. Ook kunt u de luifel half openschuiven zodat u het zonlicht deels door kunt laten. Wanneer het doek helemaal gesloten is, laat deze ook geen vocht door. Het water wordt ook nog eens onzichtbaar afgevoerd. Bent u benieuwd naar de Erhardt Arc? Kom dan eens langs in onze showroom!

erhardt arc

Erhardt Arc pergola

Naast de mogelijkheid om de Erhardt Arc pergola als vrijstaande overkapping te gebruiken, kan deze ook gemonteerd worden aan uw huis. Bij Kroezon werken wij namelijk alleen met topmerken zoals Erhardt, waardoor wij zonwering op maat kunnen garanderen! Na een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen op een rijtje zetten, kunnen we uw terras opmeten om zo uiteindelijk tot een gedetailleerd ontwerp te komen. Op deze manier kunnen we u voorzien van buitenzonwering die gebaseerd is op uw wensen. Met de Erhardt Arc pergola is alles mogelijk!

Erhardt Arc mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een hoogstaand merk als Erhardt, is dat ook terug te zien in de Erhardt Arc zonwering. De mogelijkheden qua functies zijn namelijk eindeloos! Zo kunt u ervoor kiezen om een led-stripe te laten installeren. Ook is het mogelijk om verwarming, verticale zonweringen of glazen schuifdeuren te integreren in het ontwerp. Op die manier kunt u de overkapping helemaal indelen zoals u dat zou willen. Wilt u meer weten over de Erhardt Arc? Neem voor alle mogelijkheden gerust contact met ons op!

Erhardt arc

Erhardt Arc besturing

U kiest voor kwaliteit en duurzaamheid wanneer u een Erhardt Arc aanschaft. Ook de besturing van dit product is zeer gebruiksvriendelijk. Met een afstandsbediening bedient u moeiteloos de traploze motor. Deze zorgt ervoor dat de waterdichte stof over de twee rails naar uw gewenste punt glijdt. De pergola uit de Erhardt Qube serie is volledig aanpasbaar naar uw wensen. Heeft u vragen over de Erhardt Arc of de besturing ervan? Kom dan gerust langs in onze showroom, waar onze experts u graag voorzien van deskundig advies!


Brochure Erhardt Qube Arc


Specificaties Erhardt Arc

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
Qube
Materiaal:
Aluminium
Afmetingen:
Breedte tot 5,5 meter | overkapping tot 10 meter
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Voordeel:
Op maat gemaakt
Voordeel:
Windweerstandsklasse 6
Voordeel:
Flexibele installatie-wandmontage mogelijk

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.