Erhardt Line

 
Merk:
Erhardt
Collectie:
Qube
Materiaal:
Aluminium
Afmetingen:
Breedte tot 5,5 meter | dakbedekking tot 10 meter

Productomschrijving Erhardt Line

Bent u op zoek naar een minimalistische overkapping voor uw terras? Kijk dan eens naar een pergola uit de serie Erhardt Line! De pergola’s van dit Duitse merk zijn vervaardigd van duurzame materialen waardoor deze jarenlang meegaan. De innovatieve technologieën die zijn gebruikt zorgen ervoor dat de pergola uitermate gebruiksvriendelijk is. Omdat het oog ook wat wil, heeft de overkapping een zeer harmonieuze uitstraling die in geen enkele tuin zal misstaan. Kiest u voor een pergola uit de serie Erhardt Line, dan kiest u voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid.

Erhardt Line pergola

Als u graag een fijne zithoek naast uw huis wilt creëren, is de Erhardt Line pergola een uitstekende keuze. Deze overkapping is namelijk perfect om aan uw huis te monteren. Door middel van een automatisch bestuurbaar doek kunt u zelf de lichtinval regelen. Wanneer de aluminium pergola helemaal dicht is, heeft deze een zeer groot schaduwoppervlak. Zo kunt u tijdens de hete zomerdagen toch lekker buiten zitten. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van de Erhardt Line pergola? Neem dan gerust contact met ons op!

Erhardt line

Erhardt Line functies

Naast de stijl en duurzaamheid van de overkapping zijn ook de innovatieve Erhardt Line functies erg indrukwekkend. De ontwerpers van de Erhardt Qube serie hebben namelijk een zeer intelligente waterafvoer geïntegreerd. Zo wordt het doek niet beschadigd door een overschot aan water, waardoor u nóg langer kunt genieten van uw overkapping! Ook het nauwelijks zichtbare dakje dat het doek beschermt wanneer deze is opgerold, draagt bij aan de levensduur van uw pergola. Bent u benieuwd wat Erhardt Line nog meer voor functies heeft? Kom dan eens langs in onze showroom en zie het zelf!

Erhardt Line besturing

Een ander pluspunt aan deze innovatieve pergola is de Erhardt Line besturing. Deze is namelijk volledig automatisch en is bovendien compatibel met Somfy RTS en lo-besturing. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de Erhardt pergola besturen. Wanneer u dit wenst, kunnen wij ook sfeervolle led-spotjes in uw doek monteren die traploos gedimd kunnen worden. Zo bepaalt u zelf de sfeer onder uw overkapping. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de Erhardt Line of de besturing hiervan.

erhardt line

Erhardt Line op maat

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een overkapping voor uw terras? Geen probleem, wij maken de Erhardt Line speciaal voor u op maat. Na een kennismaking waarbij wij uw wensen bespreken, kunnen we uw terras opmeten. Vervolgens maken we een ontwerp; en pas wanneer u tevreden bent, zal de pergola voor u gemaakt worden. Deze wordt vervolgens moeiteloos door onze experts geïnstalleerd. Voor een Erhardt Line op maat bent u bij Kroezon aan het juist adres!


Brochure Erhardt Qube Line


Specificaties Erhardt Line

Fabrikant:
Erhardt
Collectie:
Qube
Materiaal:
Aluminium
Afmetingen:
Breedte tot 5,5 meter | dakbedekking tot 10 meter
Voordeel:
Windweerstandsklasse 6
Voordeel:
Op maat gemaakt
Voordeel:
Maximale waterbestendigheid

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Erhardt

In 1980 werd Erhard Markisen door Robert Erhardt als eenmansbedrijf opgericht. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bekende merkfabrikant van buitenzonwering en terrasoverkappingen Het bedrijf maakt al 35 jaar een voortdurende groei door. Kwaliteit, verfijning, innovatieve ideeën, gemotiveerde vakmensen en de menselijke maat vormen de basis voor het succes.

Made in Germany: dat geldt voor alle zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale beglazingen. Daarnaast fabriceert Erhardt Markisen als een van de weinige fabrikanten in Duitsland, zelf de knikarmen van de zonneschermen, want zij weten wat een zonnescherm tijdens zijn levensduur allemaal heeft te verduren. Knikarmen, armlagers, zijlageringen of zonneschermsteunen: Zij bepalen de kwaliteit.