Al onze zonwering, overkappingen en garagedeuren maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

0528 - 35 06 52

Openingstijden vandaag:

Kroezon Zonwering Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

0592 - 35 55 11

Openingstijden vandaag:

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Jasno folds

Vouwgordijnen maar dan nét even anders, dat zijn de duurzame en sfeervolle Jasno folds gemaakt van geweven papier gecombineerd met houten latten! Het lichte textiel is verkrijgbaar in diverse varianten, waardoor u zelf kunt de keuze heeft of u voor de semi-transparante of toch de licht doorlatende vouwgordijnen kiest. Naast dat u met de vouwgordijnen de gewenste lichtinval kunt bepalen, zijn de Jasno folds ook echt een stukje design raamdecoratie.

De Jasno folds worden helemaal op maat gemaakt, waarbij u zelf de keuze heeft uit de materialen, dikte en kleuren. Zo kunt u de kleur van het textiel afstemmen op de rest van de kleur in de ruimte of woning, waardoor er één sfeervol geheel ontstaat. De houten latten zorgen voor een rustieke uitstraling, die u ook weer kunt combineren met hetzelfde hout als de Jasno shutters luiken en Jasno blinds jaloezieën.

 

Jasno folds winkel

Laat de Jasno folds passend op maat maken in de Jasno folds winkel: Kroezon! Doordat de Jasno folds op maat worden gemaakt, wordt er rekening gehouden met alle afmetingen en details. Van het textiel, tot de houten latten en het design, alles kan aan uw persoonlijke voorkeuren worden aangepast! Ook kunt u kiezen uit verschillende sfeerthema’s, die passend zijn bij elk interieur! Vraag direct online een offerte aan in onze online Jasno folds winkel, en sta versteld van alle eindeloze mogelijkheden!

Onze zonweringspecialisten komen bij u thuis om de juiste maten op te nemen, waarna de Jasno folds voor u op maat worden gemaakt. Vervolgens worden de vouwgordijnen door onze specialisten op de juiste plek afgemonteerd, zodat u direct kunt genieten van de prachtige sfeervolle vouwgordijnen in uw ruimte!