Plissé rolgordijnen

Plisségordijn Verosol Twin

 
Merk:
Verosol
Collectie:
Plisségordijn
Materiaal:
Textiel

Productomschrijving Plisségordijn Verosol Twin

Plisségordijnen Verosol Twin is niet zomaar zonwering, het is raamdecoratie dat bijdraagt aan een aangename sfeer in uw woning dankzij de opvallende harmonicastructuur. Het merk van Hollandse bodem heeft de combinatie van licht- en warmteregulering en uniek design tot een hoger niveau getild met haar raambekleding. Twin plisségordijnen zijn geschikt voor interieurs, van klassiek tot modern, en voor alle ruimtes. Dankzij de combinatie van een transparant en een onzoorzichtig doek, heeft u elk moment zonlicht, privacy en klimaatregulering binnen handbereik. Zo heeft u geen inkijk naar binnen maar wel vrij zich naar buiten. Bij ons heeft u met Verosol een ruime keuze uit verschillende kleuren, bediening, combinaties en afwerkingen. Zo stemt u uw plisségordijnen Verosol Twin eenvoudig naadloos af op uw wensen!

Plisségordijn Verosol Twin op maat

Omdat een perfecte aansluiting op het kozijn onmisbaar is voor de werking van zonwering en volledige privacy, maken wij het plisségordijn Verosol Twin voor u op maat. Deze uitvoering kan worden uitgebreid met de vele mogelijke opties zoals: handbediening, bediening met optrekkoord of elektrische besturing met of zonder zonnesensor. De afwerking van plisségordijn Verosol Twin op maat is tot in de details geregeld. Het gordijn is netjes weggewerkt in een kleine cassette, de bediening is stil en kindvriendelijk. Dankzij de metaallaag aan de buitenzijde van het textiel is Verosol zonwering het gehele jaar isolerend en bespaart u maar liefst 25% op uw stookkosten.

  • Elektrische bediening met of zonder zonnesensor mogelijk
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Gemetalliseerde buitenlaag voor optimale isolatie
  • Fluisterstille bediening
  • Voorzien van een automatische koordvergrendeling
  • Passende en unieke kleurcombinaties

Verosol plissés brochure


Specificaties Plisségordijn Verosol Twin

Fabrikant:
Verosol
Collectie:
Plisségordijn
Materiaal:
Textiel
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
3 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie
Voordeel:
Geen inkijk, wel uitzicht
Voordeel:
Passende en unieke kleurcombinaties
Voordeel:
Isolerend in alle seizoenen
Voordeel:
Leverbaar met diverse uitgebreide opties

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons:

0528 - 35 06 52

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: 13.00 t/m 17.30

Vestiging Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

Openingstijden vandaag: Welkom op afspraak

Verosol

Verosol levert u unieke zonweringsproducten. De producten zijn vervaardigd door een onderscheidende productieproces van het merk zelf. Groen denken zit in het DNA van Verosol en daarom is het productieproces duurzaam ingericht. De missie van Verosol is daarom ook ‘Creating a better environment’. Het merk wil een milieuvriendelijke leefwereld creëren waarin mensen op comfortabele wijze kunnen wonen en werken. Behalve energiebesparende kwaliteiten, is comfort vanaf het begin een belangrijke basis geweest voor de zonwering van Verosol. En dat merk je ook zeker aan de producten!