Rolgordijn Velux dakraam

 
Merk:
Velux

Productomschrijving Rolgordijn Velux dakraam

Dag- en maanlicht reguleert u optimaal met het rolgordijn Velux voor uw dakraam! Het merk van eigen bodem creëert al 70 jaar een betere leefomgeving onder het dak, wat Velux zonwering een onmisbaar onderdeel van een comfortabele woonruimte maakt. Het Velux rolgordijn voor het dakraam is een stijlvolle en eenvoudige manier om binnenvallend licht te temperen. Dankzij de ruime keuze aan kleuren is het rolgordijn niet alleen erg praktisch, het is bovendien een esthetische toevoeging aan uw interieur. Naast de effen uitvoeringen, zijn er ook stoffen met dessins waarmee u uw zonwering onderdeel laat uitmaken van uw inrichting. De eenvoudige handbediening heeft een strakke uitvoering en is gemakkelijk te bedienen. Heeft u een hoog dak? Dan is een elektrische bediening op netstroom of zonne-energie voor uw rolgordijn Velux voor het dakraam een uitstekende optie!

Rolgordijn Velux dakraam op maat

Bij Kroezon maken we uw rolgordijn Velux dakraam op maat zodat deze perfect aansluit op uw raam. Hierdoor voorkomen we zowel kieren als loshangende stoffen en tevens wordt uw privacy verzekerd. Onze Velux rolgordijnen zijn speciaal ontworpen voor de bekende topkwaliteit Velux dakramen. Zo weet u zeker dat u een product in huis haalt dat compatibel is met uw ramen. Als u uw dakraam open tuimelt, vindt u het type en de maat van uw raam. Wanneer u deze noemt bij het aanvragen van een offerte voor een rolgordijn Velux dakraam op maat, kunnen wij snel een prijsopgave maken. 

  • Keuze uit vele kleuren en dessins
  • Eenvoudige bediening
  • Besturing via netstroom of zonne-energie mogelijk!
  • Uitstekend te combineren met andere Velux zonwering
  • 3 jaar fabrieksgarantie

Heeft u nog vragen over het rolgordijn? Dan bent u van harte welkom om langs te komen in één van onze showrooms. Daar staat ons vakkundige personeel klaar om samen met u de mogelijkheden door te spreken.


Specificaties Rolgordijn Velux dakraam

Fabrikant:
Velux
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
3 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie
Voordeel:
Eenvoudige bediening
Voordeel:
Verzacht binnenkomend daglicht
Voordeel:
Verkrijgbaar in vele kleuren
Voordeel:
Zorgt voor privacy

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Velux

Al ruim 70 jaar creëert VELUX, met behulp van daglicht en frisse lucht, betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is sinds de start meer dan 70 jaar geleden de basis van ons bedrijf.

In 1988 is VELUX in Nederland gevestigd en sindsdien importeert en distribueert het merk dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en aanverwante artikelen zoals raamdecoratie, rolluiken, insectenhorren en zonweringsproducten van de beste kwaliteit!