Rolgordijn Zonnelux verduisterend

 
Merk:
Zonnelux
Collectie:
Rolgordijnen
Materiaal:
Stof

Productomschrijving Rolgordijn Zonnelux verduisterend

Voor een praktische én stijlvolle raambekleding bent u bij Kroezon aan het juiste adres! Het rolgordijn Zonnelux verduisterend zorgt ervoor dat licht van buiten volledig uit uw woning wordt geweerd. Zo wordt u 's nachts niet gestoord door buitenverlichting of de felle, volle maan. Daarnaast kunt u 's ochtends heerlijk uitslapen, wat zelfs noodzakelijk is wanneer u nachtdiensten draait. Het rolgordijn Zonnelux verduisterend draait bovendien bij aan ultieme privacy in huis wanneer het buiten donker is en binnen de lichten zijn ontstoken. U heeft bij ons keuze uit maar liefst 385 verschillende kleuren zodat u eenvoudig de rolgordijnen vindt die aansluit bij uw wensen. 

Rolgordijn Zonnelux verduisterend op maat

Wanneer u uw kamers volledig wilt verduisteren moet het rolgordijn Zonnelux verduisterend op maat gemaakt worden. Zo voorkomt u dat er licht van buiten- of binnenaf via kieren ontsnapt. Onze medewerkers komen gratis bij u de maten opnemen om de rolgordijnen vervolgens te plaatsen zodat u zeker weet dat uw woning goed verduisterd is. U heeft bij ons ook keuze uit optionele uitbreidingen zoals elektrische bediening, warmtewerende coatings en badkamerkwaliteiten. Deze zijn geschikt voor alle ruimtes in huis en vrijwel alle bijzondere raamsituaties. Vraag gerust naar onze andere comfortverhogende opties bij het rolgordijn Zonnelux verduisterend op maat!

  • Geschikt voor dak- en draaikiepramen
  • Elektrisch of handbediend
  • Stijlvolle uitbreidingen
  • Uitgebreid aanbod doeken
  • 2 jaar fabrieksgarantie

Zonnelux jaloezie├źn en rolgordijnen brochure


Specificaties Rolgordijn Zonnelux verduisterend

Fabrikant:
Zonnelux
Collectie:
Rolgordijnen
Materiaal:
Stof
Elektrisch verstelbaar:
Ja
Garantie:
2 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar montagegarantie
Voordeel:
Geheel naar wens samen te stellen
Voordeel:
Goed te combineren met overgordijnen
Voordeel:
Geschikt voor iedere ruimte
Voordeel:
Standaard met kindvriendelijke bediening

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Gesloten

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!