Somfy TaHoma box

 
Merk:
Somfy
Collectie:
TaHoma
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen:
11x7,1x28,1 cm

Voor- & nadelen

  • Bedien verschillende apparaten rondom je huis op afstand met je mobiel
  • Plan acties in die gebeuren wanneer een sensorlicht opvangt of als het een bepaalde tijd is
  • Aan te sluiten op 200 producten
  • Het besturingssysteem is online in te stellen via een app en de website
  • Het apparaat moet worden gekoppeld aan internet met een kabel
  • Naast de Somfy TaHoma heeft u ook andere slimme producten nodig om aan de TaHoma te koppelen

Productomschrijving Somfy TaHoma box

Vergeet u wel eens om de verwarming lager te zetten of de rolluiken dicht te doen als u weggaat? Met het slimme Somfy TaHoma besturingssysteem kunt u dit voortaan op afstand regelen. Het systeem kan aan 100 apparaten tegelijkertijd worden gekoppeld. Zo kunt u eenvoudig de kachel, garagedeur, pergolascherm en de jaloezieën bedienen zonder dat u uit uw comfortabele stoel hoeft te stappen.

Automatiseer uw omgeving

Hoe makkelijk zou het zijn dat u alles zou kunnen bedienen terwijl u op uw loungestoel onder de zonwering zit. Met één druk op de knop het rolluik kunnen sluiten om het huis koel te houden. Met de Somfy TaHoma box maakt u dit mogelijk. U hoeft zelf nooit meer aan een slinger te draaien om schaduw te creëren. Naast rolluiken, pergolaschermen en zonneschermen kunt u met de Somfy TaHoma box ook de verwarming, garagedeuren, lichten en sensoren instellen. Het systeem is gekoppeld aan het internet en daardoor kunt u, ook als u niet thuis bent, toepassingen instellen en acties laten uitvoeren. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw gehele omgeving te automatiseren zodat u meer tijd overhoudt voor belangrijke zaken.

Gebruiksvriendelijke app

De Somfy TaHoma box kunt u via een applicatie op uw tablet of telefoon of via de website besturen. Deze app is zo ontworpen dat u alle functies gemakkelijk vindt. Het stelt u in staat om de zonwering alvast naar beneden te doen terwijl u nog op uw werk zit. Zo bent u verzekerd van een koel huis in de warme zomers. De applicatie geeft u volledige controle, waar u ook bent. Dit is ideaal wanneer u op vakantie bent en u de TaHoma een aanwezigheidsimulatie draait waardoor inbrekers worden afgeschrikt. De app beschikt over drie handige menu's die u kunt gebruiken om alle gekoppelde apparaten in te stellen.Scenario's menu

  • Het eerste menu is het scenario's menu. Hiermee kunt u toepassingen automatiseren waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. U kunt alles wat u in dit menu instelt met één druk op de knop bedienen. Ideaal als u thuis komt en met een knop de pergolaschermen en rolluiken kunt laten zakken.
  • Met de agenda app kunt u acties instellen op basis van tijd. Laat uw dakrolluik en Agenda menudakvenster automatisch oprollen en openen om acht uur in de ochtend zodat u langzaamaan kunt ontwaken. Of stel in dat de verwarming na half tien in de avond alvast een aantal graden daalt.
  • Tot slot is er het Smart menu. Hiermee kunt u de TaHoma vertellen wat hij moet doen als er bijvoorbeeld volop zon is. Als de sensor opmerkt dat er veel zonlicht is, kunt u instellen dat de buitenjaloezieën automatisch Smart menunaar beneden gaan. Mocht het daarna weer gaan regenen, kunt u instellen dat ze dan ook weer automatisch omhoog gaan. Het is dus niet erg als u een keer niet opmerkt dat het is gaan regenen en het pergolascherm nog open staat. Als u bij deze toepassingen een sensor plaatst en het instelt in de app, zullen ze automatisch worden ingerold.

In de doos

Wanneer u de Somfy TaHoma box aanschaft krijgt u het gehele pakket om van start te gaan. In de doos vindt u de TaHoma box die alle andere systemen kan besturen. Daarnaast wordt er een stekker, kabel en een installatiehandleiding meegeleverd. Deze handleiding legt aan u uit hoe u al uw slimme objecten kunt koppelen aan de TaHoma-box en hoe u de apparaten bedient. De producten die u wilt koppelen aan de TaHoma box dienen over een io motor te beschikken.


Specificaties Somfy TaHoma box

Fabrikant:
Somfy
Collectie:
TaHoma
Hoogte:
11 cm
Breedte:
7,1 cm
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen:
11x7,1x28,1 cm
Gewicht:
0,235 kg
Garantie:
2 jaar fabrieksgarantie
Voordeel:
Bedien verschillende apparaten rondom je huis op afstand met je mobiel
Voordeel:
Plan acties in die gebeuren wanneer een sensorlicht opvangt of als het een bepaalde tijd is
Voordeel:
Aan te sluiten op 200 producten
Voordeel:
Het besturingssysteem is online in te stellen via een app en de website

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: 10.00 t/m 17.00

Vestiging Assen

Zendmastweg 9

9405 CD Assen

Openingstijden vandaag: 13.00 t/m 17.00