Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat

en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Zonwering afgestemd op uw persoonlijke wensen
Duurzame producten voorzien van CE/TÜV certificaat

Kroezon Zonwering Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

(0528) 350652

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Kroezon Zonwering

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

info@kroezon.nl

Topmerken van Kroezon

Velux zonwering

De verdeling van het licht over de vertrekken heeft invloed op de sfeer en het klimaat in huis. Met Velux zonwering krijgt u controle over de lichtinval. Hiermee houdt u fel zonlicht tegen, zodat u niet wordt verblind. Verder heeft een goede verduistering een warmtewerende functie, zodat u ook zomers optimaal van een koele woning kunt genieten. Bij Kroezon heeft u de keuze uit verschillende typen Velux zonwering, waardoor u zelf kunt bepalen hoeveel daglicht u binnen wilt laten. Wanneer u slechts intensiteit van het zonlicht wilt verminderen, maar wel graag van het daglicht wilt genieten kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld plisségordijnen. Het licht komt gewoon in uw huiskamer binnen, maar wel in verzachte vorm. Wij hebben een ruime keuze aan kleuren, stoffen en dessins. Zo kiest u voor de Velux zonwering die bij uw persoonlijke wensen aansluit.

Velux zonwering dakraam

De meeste dakramen zijn onderdeel van een schuin dak, wat het plaatsen van zonwering lastig maakt. Velux zonwering dakraam biedt een eenvoudige oplossing op maat. Het plaatsen van Velux jaloezieën is slechts één van de vele mogelijkheden. Deze kunt u eenvoudig bedienen zonder zichtbare koorden, want een speciale schuif zorgt voor een flexibele bediening. 

Zo kunt u precies bepalen hoeveel daglicht uw zolderkamer binnendringt. Daarnaast is Velux zonwering dakraam in de vorm van jaloezieën zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals douche of badkamer. Dat is ook handig voor bijvoorbeeld een keuken met dakraam. Bij Kroezon vindt u ook andere typen zonwering, zoals rolluiken op maat.

Velux zonwering buitenkant

Wanneer uw huis op zonnige dagen snel opwarmt, kunt u het beste kiezen voor Velux zonwering buitenkant. Zodra zonlicht eenmaal de ramen is binnengedrongen draagt dit al bij aan een hogere temperatuur binnenshuis. De Velux rolluiken uit ons assortiment Velux zonwering buitenkant plaatst u aan de buitenkant van het raam. Hierbij kunt u niet alleen kiezen voor gedeeltelijke, maar ook voor gehele verduistering. Dit biedt uitkomst wanneer u een lichte slaper bent die gevoelig is voor daglicht.

Onze vakmensen komen uw Velux zonwering buitenkant bij u thuis installeren. Neem contact op met onze klantenservice. Dan komen wij de maten opnemen en maken uw Velux zonwering voor u op maat. Wilt u graag inspiratie op doen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom!