Verticale lamellen Jasno Swings

 
Merk:
Jasno
Collectie:
Swings
Materiaal:
Geweven papier

Productomschrijving Verticale lamellen Jasno Swings

Sfeervol en praktisch, zo omschrijft het merk hun eigen verticale lamellen van Jasno Swings. Het Nederlandse merk ziet uitdaging in het vernieuwen van praktische raamdecoratie tot een prachtig uniek design product. Dat is ook weer erg goed gelukt met de Swings. Het verschil met de oude variant is dat deze verticale lamellen in verrassende standen gezet kunnen worden zodat er beweging en een 3D effect ontstaat. Geopend, gesloten en alles wat er tussen zit is mogelijk. Dankzij de keuze uit verschillende soorten textiel en kleuren, stemt u uw raamdecoratie perfect af op uw interieur. Zonlicht en privacy regelen in uw woning is eenvoudig en leuk met de verticale lamellen Jasno Swings! 

Verticale lamellen Jasno Swings op maat

Omdat we bij Kroezon streven naar perfectie, maken we net zoals al onze andere zonwering de verticale lamellen Jasno Swings op maat. U heeft bij ons ruime keuze uit verschillende opties zodat u gemakkelijk uw droomzonwering samenstelt. Zo zijn de lamellen leverbaar in maar liefst 20 trendy kleuren, verschillende rails, lamelbreedtes en soorten bediening. Dankzij een gewicht onderin de lamel wapperen de Swings zo min mogelijk en bedieningsketting- en koord zijn voorzien van een kindveiligsysteem. Vanwege de strakke uitstraling zijn de verticale lamellen zeer geschikt voor grote ramen. Kortom, de verticale lamellen Jasno Swings op maat is een veelzijdige zonwering met een exclusieve uitstraling. 

  • Zeer geschikt voor grote ramen
  • 3 transparantie opties
  • Keuze uit verschillende lamelbreedtes
  • Leverbaar in verschillende soorten textiel en kleuren
  • Bekroond met diverse awards voor het onderscheidende design!

Specificaties Verticale lamellen Jasno Swings

Fabrikant:
Jasno
Collectie:
Swings
Materiaal:
Geweven papier, Luxe polyester stof
Elektrisch verstelbaar:
Nee
Garantie:
3 jaar fabrieksgarantie op de rail en kunststof copmponenten, 2 jaar fabrieksgarantie op textiel, 5 jaar montagegarantie
Voordeel:
Keuze uit maar liefst 20 kleuren
Voordeel:
Kindvriendelijke bediening
Voordeel:
Zeer geschikt voor grote ramen
Voordeel:
Leverbaar in 3 transparantie opties

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Jasno

In 2001 is het bedrijf JASNO opgericht door Jeroen Hermans. Samen met een houtbewerkingsbedrijf in Polen werd binnen een jaar de productielijn opgezet en met de eerste geproduceerde shutters nam JASNO deel aan een interieurbeurs in Eindhoven. De reacties van consumenten waren positief.


JASNO produceert shutters, jaloezieën blinds, folds en swings met een eigentijdse uitstraling. De schoonheid van de producten zit hem in de ongeëvenaarde kwaliteit en de passie voor perfectie. De producten van JASNO ogen niet alleen prachtig, maar blinken ook uit in gebruik, uitstraling en duurzaamheid.