Zonnelux horren

 
Merk:
Zonnelux
Materiaal:
Kunststof

Productomschrijving Zonnelux horren

U ziet bijna niet dat ze er zijn; de horren van Zonnelux. Toch heeft u geen last meer van insecten in uw woning. Doordat het materiaal zo doorzichtig is, profiteert u van een optimale lichtinval. De voordelen van Zonnelux horren voor u op een rijtje:

  • Op maat gemaakt bij Kroezon
  • Beschermde ventilatie
  • Toepasbaar op alle ramen en deuren
  • Verschillende kleuren profiel en gaas
  • Leverbaar in alle RAL-kleuren
  • Weinig tot geen verlies aan daglicht in uw woning

Door Zonnelux horren te gebruiken profiteert u van een optimale ventilatie, zonder dat u last heeft van insecten. Zelfs de kleinste insecten maken geen kans.

Zonnelux horren modellen

U heeft de keuze uit verschillende modellen Zonnelux horren. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

Inzethorren

Door de veelzijdige inbouwmogelijkheden zijn inzethorren voor ramen een goede oplossing. De horren hebben een uiterst geringe inbouwdiepte en kunnen bij kunststof en aluminium draaikiepramen zonder schroeven gemonteerd worden.

Rolhorren

Rolhorren zijn geschikt voor elk raam, ook draaikiep- en dakramen. Als u de horren eenmaal heeft gemonteerd, heeft u er geen omkijken meer naar. Het gepatenteerde Softraise systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

Scharnierende hordeuren

De scharnierende hordeuren sluiten automatisch, ideaal als u uw handen vol heeft. De hordeuren zijn voorzien van een elegant, afgerond profiel.

Plissé hordeuren

Het gaas van onze plissé hordeuren is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren (opvouwen). Dit geeft de hordeuren een mooie uitstraling. Bovendien zijn de plissé hordeuren eenvoudig te bedienen; het systeem is niet voorzien van veerspanning. 

Zonnelux horren bediening

Inzethorren worden standaard geleverd met een handgreep, maar een draai/kiep uitvoering is ook mogelijk. De sluiting is solide en van twee kanten te bedienen. Bij scharnierende hordeuren heeft u de keuze uit een normale handgreep of een geïntegreerde handgreep in de duwplaat. U bedient de plissé hordeuren door de treklijst heen en weer te schuiven; hierop is een handgreepje geplaatst.

Zonnelux horren mogelijkheden

U profiteer van ruime mogelijkheden met onze Zonnelux horren. Zo kunnen we ze bij Kroezon voor u op maat maken én heeft u voor de profielen de keuze uit alle RAL-kleuren. Het gaas is standaard grijs of zwart. Zonnelux gebruikt de beste materialen voor het samenstellen van de horren, zodat u profiteert van duurzame en hoogwaardige producten die lang meegaan. Schoonmaken is eenvoudig; u kunt zowel het gaas als het frame afnemen met een vochtige doek. Gebruik hierbij geen agressieve reinigingsmiddelen. 

In de brochures hieronder vindt u meer informatie over de verschillende horren en het merk Zonnelux.


Zonnelux horren brochure Algemene informatie Zonnelux brochure


Specificaties Zonnelux horren

Fabrikant:
Zonnelux
Materiaal:
Kunststof
Elektrisch verstelbaar:
Nee
Voordeel:
Houd insecten buiten
Voordeel:
Toepasbaar op alle ramen en deuren
Voordeel:
Leverbaar in alle RAL-kleuren
Voordeel:
Op maat gemaakt

Vragen en antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht

Bel of mail ons voor een afspraak:

(0528) 350652

info@kroezon.nl

Vestiging Hoogeveen

Lindberghstraat 5

7903 BM Hoogeveen

Openingstijden vandaag: Op afspraak

Vestiging

Openingstijden vandaag: 9.00u t/m 17.00u

Zonnelux

Zonnelux is een organisatie die in het binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux. Daarnaast is Zonnelux een jong en dynamisch bedrijf, de lijnen zijn kort, waardoor de directie dicht bij haar medewerkers staat. Als je op zoek bent naar producten die bekend staan om haar uitstraling en diversiteit van het topsegment, met een vriendelijk prijsniveau, dan zit je bij Zonnelux goed!